Izvor:
19.08.2016 u 15:48
0

ZVEZDIN BEK ISKREN: „Pravili smo previše grešaka, ali ništa još nije gotovo“

Fudbaler Crvene zvezde Mihailo Ristić izjavio je danas da je preveliki broj grešaka razlog ubedljivog poraza od Sasuola (3:0) u Italiji i dodao da još uvek nije odlučen putnik u grupnu fazu Lige Evrope.

Početak nije bio toliko loš, ali njihova taktička superiornost je presudila. Pravili smo previše grešaka i zato je rezultat takav kakav jeste. Ispostavilo se da Berardi nije takav bauk kakvim su ga predstavili. Ipak, imao je gol i asistenciju, svakako je pokazao kvalitet – rekao je Ristić.

On je dodao da je italijanski tim pokazao da je veoma kvalitetan.

Znali smo i pre početka da je Berardi udarna igla njihovog tima. Dosta problema na drugoj strani pravio nam je i Poletano. Sasuolo ima odlične igrače na svim pozicijama. Mi smo loše taktički stajali na terenu i zato je rezultat ovakav – rekao je Ristić.

Ristić je poručio da mu mnogo znače pohvale trenera Miodraga Božovića, posle reči da je bio jedina svetla tačka u Italiji.

To mi mnogo znači, ali najvažnije je da timski igramo dobro, ali danas nismo uspeli. Ipak, kvalifikacije još uvek traju, ništa nije gotovo. U revanšu možete da očekujete našu borbu, da damo svoj maksimum u 90 minuta i da pokušamo da izborimo prolaz u drugu rundu – zaključio je levi bek crveno-belih.

Revanš meč između Crvene zvezde i Sasuola na stadionu Rajko MItić na programu je narednog četvrtka.

Tanjug
Foto: Twitter/ Milan Živić

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter