Izvor:
21.07.2018 u 20:24
0

BEZ POBEDNIKA U GRADSKOM DERBIJU: Fudbaleri Čukaričkog odigrali nerešeno sa Zemunom!

Fudbaleri Čukaričkog odigrali su večeras na svom terenu nerešeno 1:1 protiv Zemuna, u utakmici prvog kola Super lige Srbije.

Čukarički je u oba poluvremena imao inicijativu, a poveo je u 25. minutu golom Semjuela Ovusua, posle asistencije Nikole Drinčića sa desne strane, na drugu stativu.

Zemun je izjednačio u 61. minutu posle kontranapada, golom Veljka Simića sa oko 18 metara.

U drugom poluvremenu golman Zemuna Marko Milošević je u situacijama jedan na jedan bio uspešniji od Marka Docića i Ognjena Mudrinskog. Domaći tim je do kraja meča pritiskao, a Zemun je uglavnom igrao na kontranapade, ali rezultat se nije promenio.

Fudbaleri Voždovca pobedom su počeli Super ligu, pošto su na svom terenu bili bolji od Bačke sa 1:0. Jedini gol postigao je Aleksandar Ješić u četvrtom minutu.

Takođe, uspešan je bio i Napredak koji je u Kruševcu pobedio Rad golom Alekse Vukanovića u sedmom minutu iz jedanaesterca.

Rezultati i strelci 1. kola:

Čukarički – Zemun 1:1

(Ovusu 25 – Simić 61)

Napredak – Rad 1:0

(Vukanović penal 7)

Voždovac – Bačka 1:0 (Ješić 4)

Juče: Crvena zvezda – Dinamo 3:0 (Jovančić 41, Joveljić 51, Jevtović 76)

Vojvodina – Mladost 1:1 (Fofana 11 – Dimić 29)

Sutra:

Radnik – Partizan (19 sati)

Radnički Niš – Proleter (20)

Ponedeljak: Spartak – Mačva (17)

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter