Izvor:
24.08.2018 u 10:01
0

PALA ODLUKA: Srpski košarkaš Nemanja Nedović prešao u Armani iz Milana!

Srpski košarkaš Nemanja Nedović rekao je da odluka da pređe u Armani iz Milana nije bila uopšte teška.

Nedović je ovog leta potpisao ugovor sa slavnim klubom iz Italije i kako kaže ovo je celokupno sjajna odluka.

"Od početka kada smo počeli da gledamo ka potencijalnim destinacijama, Milan je bio tu sa sjajnom ponudom. Za mene, za porodicu, moju devojku koja radi kao model, tako da će imati dosta posla ovde. Živeo sam u Italiji, znam zemlju, volim hranu i ljude ovde. Ljudi su veom ljubazni i bio sam veoma impresioniran sa planom kluba i igračima koje su potpisali. Nije bila teška odluka", rekao je Nedović za "OlimpiaMilano.com".

Armani je prošle godine osvojio Palakanestro, što je plan i za narednu takmičarsku godinu, međutim Nedović želi da klub dogura što dalje u Evroligi.

"Očekivanja su mi baš velika. Svi od nas očekuju da osvojimo Seriju A, a voleli bismo da dođe do trofeja i u Kupu. Takođe, Evroliga nam je najveća želja i bilo bi lepo kada bismo se kvalifikovali za top 8. Bilo bi sjajno kada bismo imali šansu i za Fajnal-for. Mislim da imamo kvalitet, igrači su tu, samo je pitanje hemije u timu i kako krenemo Evroligu. U košarci je sve moguće, što je prošle godine pokazao Žalgiris", rekao je Nedović.

Izvor: B92
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter