Izvor:
09.09.2018 u 17:00
0

NAJTEŽI TRENUTAK U KARIJERI: Mačvan mora na operaciju kolena!

Srpski reprezentativac Milan Mačvan doživeo je novu tešku povredu kolena, zbog čega mu predstoji višemesečna pauza.

Mačvan će ponovo morati na operaciju kolena.

"Ovo je sigurno najteži trenutak u mojoj karijeri ali na njega gledam kao na izazov, a njih je do sada bilo dosta i znam kako da se nosim sa njima. Nadam se da ću brzo na teren a do tada očekujem da ću sa vama moći da podelim lepše vesti", napisao je Mačvan na Tviteru.

Mačvan se zahvalio svima na podršci koju je dobio u najtežem momentu u karijeri.

"Izuzetno je teško opisati osećaj posle druge povrede u sedam meseci, nažalost opet moram na operaciju koja će biti u utorak u Insbruku. Hvala svima na velikoj podršci, pogotovo porodici, prijateljima i Barseloni. Hvala i ostalima koji su našli vremena da nazovu ili da pišu", poručio je Mačvan.

Podsetimo, Mačvanu su u januaru, na utakmici Evrokupa sa Zenitom, stradali prednji ukršteni zbog čega je morao na dugu pauzu. Tek što se vratio na teren, u prvom pripremnom meču za Bajern doživeo je novi peh.

Izvor: Kurir
Foto: wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter