Izvor:
18.04.2016 u 20:58
0

BORBA SE NASTAVLJA: Crvena Zvezda na domaćem terenu očekuje CSKA

Košarkaši Crvene zvezde večeras dočekuju od 20 i 45 CSKA u sigurno prepunoj Areni. Prednost domaćeg terena uliva nadu za pobedu, s obzirom da su crveno-beli pretrpeli dva poraza u završnicama mečeva

Za utakmicu postoji veliko interesovanje, a kako kažu iz KK Crvena zvzda Telekom karata je još ostalo.

Navijači i simpatizeri kluba se mole da znatno ranije dođu u „Kombank Arenu", jer će kontrole na ulazima u halu, biti rigorozne.

Takođe na nivou 200 jug ,,Kombank Arene’’ nalaziće se specijalni štandovi na kojima će se od 19.45 sa navijačima kluba družiti, slikati i potpisivati autograme, fudbaleri kluba, rukometna legenda i trener RK Crvena zvezda Nenad Peruničić, jedan od najboljih strelaca u istoriji KK Crvena zvezda Zlatko Bolić, poznati glumci i javne ličnosti simpatizeri Crvene zvezde.

HappyTv.rs
Foto:Twitter/streamingsport

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter