Izvor:
02.10.2018 u 07:38
0

EVROKUP: Zvezda na startu dočekuje Ulm!

Košarkaši Crvene zvezde mts otvaraju sezonu u Evrokupu, utakmicom sa nemačkim „Ratiofarm Ulmom".

Premijera u ovom evropskom takmičenju za crveno-bele je zakazana u utorak u19 časova u dvorani „Aleksandar Nikolić", a prvi protivnik je dobar tim, koji je u vrhu nemačke košarke već godinama.

Evrokup je ove sezone izuzetno kvalitetno takmičenje, Crvena zvezda mts je u jakoj grupi u kojoj su još i: Monako, Andora, Galatasaraj i Breša.

Zato je i prema mišljenju trenera Milana Tomića, izuzetno važno da crveno-beli dobro startuju:

„Želimo da odigramo dobru utakmicu, u dobrom ritmu, jer je početak važan, posebno zbog činjenice da je Evrokup ove godine izuzetno jako i kvalitetno takmičenje sa puno dobrih timova. Naš prvi protivnik je ekipa koja je u vrhu nemačke košarke i koja napreduje u svakom segmentu. Zato je važno da odigramo kvalitetno, da naši navijači od kojih očekujemo da budu naš šesti igrač, budu zadovoljni na kraju i prikazanim i rezultatom" rekao je trener crveno-belih.

I prvotimac Ognjen Dobrić očekuje dobar start ekipe, kao i podršku sa tribina:

„ Nalazimo se u vrlo kvalitetnoj grupi Evrokupa, sa dobrim timovima. Generalno Evrokup je ove godine izuzetno jako takmičenje sa dosta timova koji imaju i iskustvo igranja Evrolige i koji u ovu sezonu ulaze sa visokim ambicijama. Mi idemo utakmicu po utakmicu, želimo naravno dobar start i početak u ovom takmičenju. Očekujem da uz veliku podršku naših navijača, odigramo dobru utakmicu uz svo uvažavanje ekipe Ulma" rekao je Dobrić.

U ekipi Ulma koju sa klupe već osmu sezonu predvodi nemački trener Torsten Libenat, ove sezone igraju i nekadašnji prvotimci Crvene zvezde Rajan Tompson, Partizana Patrik Miler, dok je zaštitni znak „crno-narandžastih" iskusni plej Per inter koji je u klubu još od 2008.godine.

Ekipa Ulma upisala se u alamanahe nemačke košarke i Bundeslige kao ekipa koja je na startu sezone 2016-2017 zabeležila 27 uzastopnih pobeda i završila takmičenje na 1.mestu u regularnom delu sezone, dok su prošle, zabeležili jedan od slabijih plasmana od 2006.godine kada su se prvi put plasirali u Bundesligu.

Na startu nove sezone,tokom prethodnog vikenda, „Raciofarm Ulm" je poražen od Bajerna u svojoj „Areni" 78:83 uz po 15 poena Grina i Rajnharta za ekipu domaćina.

Ulaznice za ovu utakmice puštene su u prodaju u ponedeljak od 10 časova u svim poslovnicama Eventima, dok će se na dan utakmice prodavati i na blagajni dvorane „Aleksandar Nikolić" od 15 do 19 časova.

kk crvena zvezda
Foto: kkcrvenazvezda.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter