Izvor:
22.10.2018 u 06:43
0

NBA LIGA: Košarkaši Denver Nagetsa ostvarili veliku pobedu, brutalna partija Srbina!

Košarkaši Denver Nagetsa ostvarili su veliku pobedu u noći između nedelje i ponedeljka, pošto su savladali šampione NBA lige Golden Stejt Voriorse rezultatom 100:98.

Dramatično je bilo na meču u Koloradu, gde su domaći Nagetsi na kraju došli do velike pobede protiv prvog kandidata za titulu i u ovoj sezoni.

Golden Stejt Voriorsi su u Denveru upisali prvi poraz u sezoni posle dve pobede, dok izabranici trenera Majka Melouna mogu da se pohvale sa tri pobede na startu.

Prva četvrtina nije krenula dobro po Nagetse, jer su Ratnici došli do +12, a na prvi odmor se otišlo sa prednošću od 25:17 za šampione.

U drugoj deonici je Golden Stejt sve vreme vodio, ali je do poluvremena bio samo na +2. Uz odličnog Nikolu Jokića u trećoj četvrtini je sjajno odigrao Geri Heris, koji je u tom periodu postigao 11 poena.

Nagetsi su ušli u poslednji period igre sa +10 (80:70), ali se Voriorsi nisu predavali i razlika se topila. Možda bi meč bio rešen i ranije da su igrači Denvera bolje šutirali slobodna bacanja (24-42), ali se ušlo u neizvesnu završnicu.

Na kraju je Golden Stejt imao i napad za pobedu ili bar produžetak, ali je heroj Denvera postao Juan Ernangomez, koji je izblokirao Demijena Džonsa ispod koša Nagetsa.

Najefikasniji u redovima Denvera bio je Geri Heris sa 28 poena, dok je Nikola Jokić za 32 minuta u igri postigao 23 poena, uz 11 skokova za dabl-dabl, dok je imao i šest asistencija. Srpski centar je iz igre šutirao 7-14, 0-1 za tri poena, a 9-12 sa linije penala. Još jedini sa dvocifrenim učinkom u Denveru bio je Mejson Plamli sa 11 poena.

Izvor: Kurir
Foto: Facebook/nikola jokic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter