Izvor:
30.10.2018 u 08:59
0

EVROKUP: Zvezda dočekuje Galatasaraj u duelu koji je više od košarke!

Od tragičnog 21. novembra 2014, kada je uoči evroligaške utakmice Crvene zvezde i Galatasaraja nožem u leđa usmrćen navijač našeg kluba Marko Ivković, mečevi ovih rivala su odavanje počasti momku nastradalom od bezumlja, znače "više od igre" i uvek nose etiketu visokorizičnih.

Izuzetak nije ni današnji (19.00, hala "Aleksandar Nikolić") u 5. kolu A grupe Evrokupa, u kojem će crveno-beli igrati pred najvatrenijim navijačima prvi put od njihove objave bojkota u januaru ove godine. Tada je kao razlog naveden dolazak u Zvezdu Alena Omića, ali bojkot nije okončan po odlasku iz kluba slovenačkog košarkaša bošnjačkog porekla.

– "Delije" su odlučile da ovu utakmicu isprate onako kako su i dosadašnje protiv ovog kluba – saopšteno je na navijačkom sajtu. Zato pozivamo sve kojima je Zvezda u srcu, sve grupe, sve ljude koji poštuju ime i prezime našeg druga, da se pojave u majici našeg stradalog brata i da mu tako još jednom odamo počast. Naravno, i da ponesemo naš tim do nove pobede koja je za nas više od igre.

novosti.rs
Foto: Instagram/crvenazvezdakk

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter