Izvor:
01.11.2018 u 09:52
0

Ratko Varda opleo po bivšem klubu: „Igrači misle da su dotakli zvezde, pa na***e trener!

Bivši centar Partizana Ratko Varda emotivno je prokomentarisao trenutno situaciju u velikanu iz Humske 1.

Partizan je uprkos brojnim pojačanjima proteklog leta loše krenuo sezonu, a trenutno je u seriji od šest poraza u svim takmičenjima.

Crno-beli su nemoć pokazali i u sredu na gostovanju Turk Telekomu u Ankari u Evrokupu, nakon čega je Varda "otvorio dušu" na Instagramu.

"Ne mogu, jače je od mene da ne prokomentarišem ovo. Gledam ovaj današnji Partizan. Nema tu mnogo šta da se vidi, svi misle da su dotakli zvezde, a niko se još nije popeo ni na Beograđanku, da budu malo bliže tim zvezdama. Stvar je u principu, želiš li da odeš dalje, želiš li da napraviš više ili ćeš se jednog dana zadovoljiti tim što si igrao u Partizanu. Da skinem 20kg i sa 40 (godina) da ponovo počnem da igram sa mojim bratom Novicom Veličkovićem, on zna o čemu pišem. Uvek naj**e trener, valjda će (novi trener Andrea) Trinkijeri postaviti stvari na svoje mesto. Srećno voljenom klubu!",napisao je Varda.

b92.net
Foto: instagram/ratko varda

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter