Izvor:
02.12.2018 u 08:14
0

OBRAČUN SRBINA I HRVATA: Bogdanovići sipali sa svih strana, ali okršaj ipak pripao našem Bogdanu!

Sakramento Kingsi savladali su posle uzbudljive završnice Indijanu rezultatom 111:110, a srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović bio je najzaslužniji za trijum tima iz glavnog grada Kalifornije.

Meč su praktično obeležila dva Bogdanovića – sa jedne strane Bogdan, a sa druge Bojan. Bio je to pravi šuterski obračun Srbina i Hrvata.

Utakmica je bila jako neizvesna. Ekipe su se konstantno smenjivale u vođstvu, a maksimalna prednost koju je neki tim uspeo da dostigne bila je sedam poena. U samom finišu bolje su se snašli Kingsi. Na 16 sekundi do kraja Vili Kauli Stajn je postigao odlučujući koš na meču.

Najzaslužniji za trijumf Kingsa bio je fantastični Srbin – Bogdan Boganović. . Bogdan je postigao 20 poena (šut iz igre 7/12, 3/6 za tri poena), imao je i šest asistencija, dva skoka i dve ukradene lopte.

Dobru partiju pružio je i srpski košarkaš Nemanja Bjelica. On je postigao 13 poena (6/12, 1/4 za tri) uz šest skokova, asistenciju i blokadu.

S druge strane, sjajan je bio hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović. Bojan je meč završio sa 27 postignutih poena (10/19 iz igre, 2/6 za tri).

Bogdan je nakon meča na duhovit način prokomentarisao obračun dva Bogdanovića na terenu.

"On je dao više poena, ali ja sam dobio utakmicu. On je odličan igrač… Oba Bogdanovića su odlični igrači (smeh). Mi smo različiti tipovi igrača. On je bolji poenter, a ja bolje razigravam saigrače", rekao je Bogdan nakon meča.

Sakramento je sada na polovičnom učinku sa 11:11 i prvi je ispod crte na Zapadu, dok je Indijana šesta na Istoku sa skorom 13:10.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/İrem / King Bogdanovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter