Izvor:
02.01.2019 u 11:52
0

PORTLAND SKINUO KRUNU KINGSIMA U PRODUŽETKU: Sjajna igra Bjelice i Bogdana nije mogla da dovede tim iz Sakramenta do pobede! (VIDEO)

Srpski reprezentativci Nemanja Bjelica i Bogdan Bogdanović bili su sjajni protiv Portlanda, ali to nije bilo dovoljno da Sakramento zabeleži trijumf.

Kingsi su propustili sjajnu priliku da zabeleže novi trijumf, bukvalno su ispustili pobedu protiv Trejlblejzersa. Portland je slavio posle produžetka rezultatom 113:108.

Sakramento je veći deo meča bio u zaostatku, međutim, u poslednjoj deonici je na krilima Bogdana Bogdanović stigao do potpunog preokreta. Bogdan je do finiša treće četvrtine imao čak 0/8 iz igre, ali kad je bilo najpotrebnije ponovo je bio na visini zadatka.

Kingsi su na tri minuta do kraja imali +9 i delovalo je da je meč završen. Međutim, dozvolili su Portlandu da se vrati i izbori produžetak.

Bogdan je meč završio sa 19 poena (7/19), pet skokova, pet asistencija i tri ukradene lopte.

Nemanja Bjelica bio je fantastičan na ovom meču. Za 36 minuta srpski reprezentativac je ubacio 14 poena i upisao čak 16 skokova.

U pobedničkom timu istakao se Jusuf Nurkić sa 24 poena i 23 skoka, dok je u poraženoj ekipi bio najefikasniji Badi Hild sa 27 poena.

Sakramento je trenutno deveti na Zapadu sa skorom 19/18.

Izvor: Kurir
foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter