Izvor:
24.09.2016 u 15:25
0

LOŠE VESTI ZA PEKOVIĆA: Predsednik Partizana ostao bez kluba

Centar Minesota Timbervulvsa Nikola Peković neće igrati ni sledeće sezone, potvrdila je uprava kluba. Predsednik Partizana odigrao je prethodne sezone svega 16 utakmica u najjačoj ligi sveta, a povreda ahilove tetive, koju je operisao prošle godine, i dalje mu ne dozvoljava da se vrati na parket.

Treneri i lekari našeg tima doneli su zajedničku odluku da Nikola Peković ne igra ni naredne sezone – rekao je vlasnik Vulvsa Glen Tejlor i najavio mogućnost da klub uđe u pregovore sa crnogorskim centrom oko otkupa njegovog ugovora.

Pekmenu su preostale još dve godine aktuelnog petogodišnjeg ugovora, vrednog 60.000.000 dolara, po kom će najpre zaraditi 12.100.000, odnosno 11.600.000 dolara.

Nadali smo se najboljem, verovali smo da će odreagovati dobro na terapije i tretmane, ali je bilo dosta toga što nije išlo po planu – kazao je trener Tom Tibodo.

Kako prenose lokalni mediji u Mineapolisu, ukoliko se bivši centar Atlasa, Partizana i Panatinaikosa ne oporavi od povrede preostale finansijske obaveze od Timbervulvsa preuzeće osiguravajuća kuća.

Izvor: B92
Foto: KK Partizan

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter