5°C

Beograd

LOŠE VESTI ZA PEKOVIĆA: Predsednik Partizana ostao bez kluba

Centar Minesota Timbervulvsa Nikola Peković neće igrati ni sledeće sezone, potvrdila je uprava kluba. Predsednik Partizana odigrao je prethodne sezone svega 16 utakmica u najjačoj ligi sveta, a povreda ahilove tetive, koju je operisao prošle godine, i dalje mu ne dozvoljava da se vrati na parket.

- Treneri i lekari našeg tima doneli su zajedničku odluku da Nikola Peković ne igra ni naredne sezone - rekao je vlasnik Vulvsa Glen Tejlor i najavio mogućnost da klub uđe u pregovore sa crnogorskim centrom oko otkupa njegovog ugovora.

Pekmenu su preostale još dve godine aktuelnog petogodišnjeg ugovora, vrednog 60.000.000 dolara, po kom će najpre zaraditi 12.100.000, odnosno 11.600.000 dolara.

- Nadali smo se najboljem, verovali smo da će odreagovati dobro na terapije i tretmane, ali je bilo dosta toga što nije išlo po planu - kazao je trener Tom Tibodo.

Kako prenose lokalni mediji u Mineapolisu, ukoliko se bivši centar Atlasa, Partizana i Panatinaikosa ne oporavi od povrede preostale finansijske obaveze od Timbervulvsa preuzeće osiguravajuća kuća.

Izvor: B92
Foto: KK Partizan

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar