Izvor:
26.09.2016 u 20:56
0

KRAJ DRAME: Bivši Zvezdin košarkaš uspešno operisan

Bivši košarkaš Crvene zvezde Kvinsi Miler operisan je u"Suraski medicinskom centru", objavio je Makabi čiji je član od ovog leta.

Krilnom centru je uspešno urađena artroskopija kolena koje je povredio početkom jula kada je konstatovano da ga čeka duža pauza. Nakon što je doživeo povredu spekulisalo se da će ga Makabi otpustiti ali je umesto toga saradnja produžena na još godinu dana.

To znači da će Miler i Makabi sarađivati do kraja sezone 2018/2019 s tim što u ugovoru postoji klauzula prema kojoj je moguće da Amerikanac napusti izraelski sastav ukoliko stigne ponuda iz NBA lige.

On je prethodne sezone branio boje Crvene zvezde sa kojom je osvojio trofeje u ABA ligi i domaćem šampionatu.

Happytv.rs
Foto: Facebook/Košarkaški savez Srbije

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter