Izvor:
27.09.2016 u 18:47
0

KAPITEN ZVEZDE: Više nismo autsajderi u Evroligi

Kapiten košarkaša Crvene zvezde Luka Mitrović izjavio je da nijedan tim u Evroligi na crveno-bele neće gledati kao na autsajdera jer su reputaciju izgradili odličnim igrama prethodnih godina, posebno prošle sezone kada su došli do četvrtfinala.

Prošle sezone ostvarili smo veliki rezultat kada smo prvi put u istoriji kluba igrali u plej-ofu Evrolige. Bio sam povređen, ali sam svaku utakmicu gledao i podržavao tim. Sada sam spreman i uzbeđen. Većina igrača ostala je u klubu, tako da smo iskusniji za jednu sezonu – rekao je Mitrović za sajt Evrolige.

Krilni igrač smatra da će novi format takmičenja biti atraktivniji i zanimljiviji svakom ko voli košarku, ali će i biti teži za igrače jer se igraju dve utakmice nedeljno.

Plasmanom u plej-of prošle sezone pokazali svima da ne mogu da nas posmatraju kao autsajdera. Sada će biti još teže igrati protiv velikih timova, ali smo prethodnih godina uradili dobar posao i ime, pa želimo da zadržimo dobru reputaciju – zaključio je Mitrović.

Izabranici Dejana Radonjića novu sezonu Evrolige otvaraju 13. oktobra mečom protiv Darušafake u Beogradu.

Tanjug
Foto: Twitter/Eurohoops Türkiye

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter