Izvor:
19.04.2019 u 20:37
0

TOMIĆ: Detalji su odlučili da izgubimo, moramo da zaboravimo ovaj meč!

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić, posle poraza večeras od Budućnosti sa 84:80, u četvrtom meču finala ABA lige, izjavio je da su odlučili detalji i da ekipa mora što pre da zaboravi poraz i spremi se da osvoji titulu u majstorici.

Mislim da smo kontrolisali meč do 26. minuta. Kod nerešenog rezultata Džeksonove i Klarkove trojke su presudile da Budućnost povede i nismo mogli da se vratimo. Igrali smo na gostujućem terenu i morali smo da igramo mnogo bolje nego u Beogradu, ali detalji su odlučili da izgubimo. Moramo da zaboravimo ovaj meč. Imamo sad utakmicu kod kuće, da se dobro spremimo i da osvojimo titulu – kazao je Tomić na konferenciji za novinare.

Zvezdi nedostaju Stratos Perperoglu i Džo Regland, a na pitanje da li će biti spremni za majstoricu, Tomić je rekao:

Videćemo u poslednjem trenutku. Nedostaju nam, ali mi smo tim. Nikada ne treba tražiti alibi. –

Majstorica se igra u ponedeljak u Beogradu.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/ABA_League

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter