Izvor:
13.05.2019 u 06:24
0

JOKIĆ UTUČEN: „Tužan sam i razočaran, gledaju me kao lidera, a ja…“

Srpski centar Nikola Jokić bio je potpuno utučen nakon bolnog poraza Denvera u majstorici polufinalne serije Zapadne konferencije NBA lige.

Denver je u sedmom meču polufinala na svom terenu doživeo poraz od Portlanda (100:96) i tako ostao bez velikog finala konferencije. Nagetsi su propustili veliku šansu da ostvare rezultat koji sanjaju od 2008. godine. Imali su čak 17 poena prednosti u prvom poluvremenu ali nisu uspeli da trijumfuju.

Iako je bio ubedljivo najbolji u svom timu sa 29 poena i 13 skokova, Jokić smatra da je najveći krivac za neuspeh tima iz Kolorada. Nikola je potpuno preuzeo odgovornost za poraz na sebe.

Gledaju me kao lidera, najboljeg igrača. Promašio sam slobodna bacanja večeras kao i u Portlandu kad su bili produžeci. Osećam se odgovornim jer mislim da sam mnogo promašivao, a trebalo je neke šuteve da pogodim. Bio je to jako težak meč, imali smo sjajnu priliku, čak i u Portlandu smo bili blizu… Došli smo pred našim navijačima da se borimo u teškoj utakmici. Bilo je mnogo promašaja, dosta su poena smo primili posle ofanzivnog skoka. Mi smo mašili i penale… Ne znam šta da kažem – rekao je Jokić.

Portland će u finalu Zapada igrati protiv Golden Stejt Voriorsa.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter