Izvor:
23.05.2019 u 17:30
0

KONAČNO OTKRIVENO: Jokić doneo odluku da li će igrati u Kini!

Jedan od najboljih košarkaša iz naše zemlje Nikola Jokić pokušao je da sakrije svoju konačnu odluku o igranju za reprezentaciju Srbije u Kini na Mundobasketu, da nagovesti da je još nije doneo, da čeka razgovore sa menadžerom Miškom Ražnatovićem i porodicom, ali sve te priče upravo su pale u vodu.

Nikola Jokić će definitivno igrati za Srbiju na Mundobasketu u Kini!

Posle vesti koja se ovog četvrtka pojavila na raznim srpskim medijima da je Jokić drugarima iz srednje škola, na proslavi petogodišnjice mature, obelodanio konačnu odluku malo smo prokopali i dobili odgovor koji smo svi želeli da čujemo.

Od kraja avgusta, pa nadamo se do same sredine septembra (za kada je zakazano finale Mundobasketa) imaćemo prilike da uživamo u igrama jednog od najboljih centara današnjice u dresu Srbije!

Valja podsetiti da je on poslednji put nastupao za Saletove Orlove na leto 2016. u Riju na Olimpijskim igrama.

Dakle, jedino što sada može da odalji Džokera od nacionalnog tima je Aleksandar Đorđević ukoliko bude odlučio da mu ne uruči poziv.

Izvor: Espreso.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter