Izvor:
11.10.2016 u 02:45
0

PARTIZAN SE IGRAO VATROM: Crno beli posle dosta problema slavili u Skoplju!

Partizan i dalje ne zna za poraz u Jadranskoj ligi. Crno-beli su u Skoplju pobedili debitanta Karpoš Sokoli sa 84:77 u četvrtom kolu regionalnog takmičenja.. i nastavili da prate ritam koji diktiraju Crvena zvezda i Budućnost.

Uprkos pobedi, trener crno-belih Aleksandar Džikić imaće verovatno šta da zameri svojoj ekipi, jer je ovo bila znatno slabija partija u odnosu na one protiv Cibone i MZT-a, takođe u Skoplju.

Ono što može da raduje navijače Partizana je još jedna veoma dobra partija američkog plejmejkera Vilijama Hečera, kao i njegovog kolege po poziciji na kojoj igra, Branislava Ratkovice.

Amerikanac je postigao 21 poen, dok je Ratkovica na to dodao još 12 poena. Pristojnu partiju pružio je i Novica Veličković sa 13 poena i pet skokova.

Karpoš je u većem delu utakmice večeras sasvim dobro parirao favorizovanim Beograđanima koji su utakmicu prelomili tek u poslednja dva minuta kada su stigli do devet poena prednosti (82:73).

Posle toga Karpoš više nije mogao da se vrati u meč, a valja napomenuti da je u trećem periodu domaća ekipa u jednom trenutku napravila seriju od čak 13:0 i preokrenula na 61:55.

Lako je Partizan stizao do vođstva u prvom poluvremenu, ali ga je lako i gubio. Bezbroj nepotrebnih faulova napravili su igrači beogradskog kluba, što je dovelo do brzog izlaska iz bonusa.

Domaći košarkaši su gotovo bez greške izvodili slobodna bacanja. Dragan Zeković i Kendrik Peri su poprilično mučili statične i u odbrani prilično nezainteresovane crno-bele. Kasnije se probudio i nekadašnji reprezentativac Srbije Dragan Labović koji je prilično lako igrao pod protivničkim košem.

Nekoliko puta sa igrači Karpoša imali i situacije „2+1“, što je posebno ljutilo trenera crno-belih Aleksandra Džikića.

Ipak, uprkos ne baš sjajnoj igri cele ekipe, čini se je kod Partizana konačno znake života pokazao iskusni Amerikanac Frenk Robinson koji je u prvom poluvremenu postigao šest poena i imao nekoliko dobrih reakcija u odbrani.

Uprkos najavama, šansu na parketu u Skoplju nije dobio krilni centar Partizana Kenan Karahodžić, iako se ovaj put, za razliku od prva tri kola našao na klupi.

KARPOŠ SOKOLI – PARTIZAN 77:84 (20:22, 21:20, 20:20, 16:22)

Hala: Boris Trajkovski
Gledalaca: 1.000
Sudije: Damir Javor, Mario Majkić i Igor Dragojević

KARPOŠ SOKOLI: Atanasov, Peri 14, Sokolov 4, Sapundžijev, Jakimovski, Penov 3, Bakoč, Zeković 15, Duvnjak 10, Vrkić 11, Labović 15, Knežević 5.

PARTIZAN: Robinson 6, Ratkovica 12, Vrabac 4, Marinković 6, Veličković 13, Majstorović 9, Birčević 7, Koprivica, Andrić, Hečer 21, Karahodžić, Luković 6.

Izvor: Mozzartsport
Foto: Facebook/KK Partizan

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter