Izvor:
12.10.2016 u 15:41
0

KAO MILIČIĆ: Košarkaški reprezentativac postao ultimat-fajter

Bivši reprezentativac prikazao zavidnu tehniku brazilskog džiju-džicua protiv ultimat-fajtera Dušana Džakića.

Bio je majstor pod obručima, a sada je majstor MMA! Bivši kapiten košarkaša Crvene zvezde Igor Rakočević odlično je sparingovao jednom od najboljih srpskih ultimat-fajtera Dušanu Džakiću.

Igor je mogao da napravi super karijeru i u borilačkim sportovima, sličnu onoj koju je imao na košarkaškom terenu. Popularni Rakoč je, inače, vlasnik plavog pojasa u brazilskom džiju-džicuu, a na treningu s Dušanom Džakićem prikazao je zašto je ova veština toliko cenjena u MMA i zašto se mnogi borci odlučuju da savladaju tehniku ovog sporta.

Rakočevića je mešovitim borilačkim veštinama zarazio slovenački košarkaš Boštjan Nahbar dok su zajedno igrali u Efes Pilsenu.

– On je pratio MMA borbe i gledali smo ih svaki dan. Iako nam je to bilo zanimljivo, nismo mogli da se time bavimo zbog eventualnih povreda. Tako sam izabrao džiju-džicu. U taj sport sam se zaljubio, imam plavi pojas, i hteo sam da učestvujem na Evropsko prvenstvo u Cirihu, ali sam se povredio – rekao je Igor.

Kurir
Foto: Instagram/igorrakocevic8

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter