Izvor:
13.10.2016 u 14:38
0

KREĆU HRABRO: Zvezda želi da iznenadi u Evroligi

Crvena yveyda večeras od 21.00 časova startuje u Evroligi. Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da ekipa u pozitivnom ambijentu dočekuje meč sa Darušafakom, u novom, kvalitetnijem formatu Evrolige, ali istakao i da će iskustvo iz prethodnih sezona pomoći crveno-belima.

– Počinje novi format sa 16 ekipa, 30 mečeva, istorijski format, a mi smo našli tu mesto. Ogroman kvalitet je prisutan i visoke ambicije svih timova. Treba biti realan, ali u dobrom ambijentu dočekujemo duel sa Darušafakom zbog prethodnih pobeda. Ipak, prelazimo na drugi nivo i turski tim je favorit – ocenio je Radonjić.

Ekipa iz Istanbula u Beograd dolazi posle odličnih rezultata iz pripremnog perioda, uz kvalitetan sastav predvođenim odličnim stručnjakom Dejvidom Blatom, ali da crveno-beli imaju pravo da se nadaju trijumfu u hali "Aleksandar Nikolić".

– Moramo mnogo toga da uradimo da iznenadimo goste i prevaziđemo sebe. Darušafaka će biti u borbi za odlazak na fajnal for, napravila je dosta promena, što najbolje govori dolazak Blata. Znamo kakav nas posao očekuje.

Na pitanje da li će u sastavu biti Petar Rakičević, trener crvrmo-belih dao je kratak odgovor.

– On večeras neće biti u timu.

Blic.rs
Foto: zvanična web-stranica KK Crvena zvezda

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter