Izvor:
18.10.2016 u 01:30
0

OTKAZ KOŠARKAŠU: Jedan Srbin manje u NBA ligi

Srpska kolonija u NBA ligi danas je ostala manja za jedno ime, pošto je centar Stefan Janković dobio otkaz u ekipu Majami Hita. Ovaj 23-godišnji momak odigrao je za tim sa Floride jednu pripremnu utakmicu.

Tom prilikom na terenu je proveo tri minuta i 40 sekundi. Ovaj momak prošao je letnju NBA ligu, a tokom univerzitetske karijere nastupao je za Misuri i Havaje. Janković je rođen u Beogradu, ali se 1997. godine njegova porodica preselila u Kanadu. Letos se za ovog igrača interesovao Partizan, ali do saradnje nije došlo.

Klub sa Floride istovemeno je saopštio i da je doveo novog centra, Vashila Fernandeza. Ovaj Jamajčanin ima 24 godine, visok je 208 centimetara i igrao je za univerzitet Valparaiso. U Majamiju će nositi dres sa brojem 14.

Mozzart sport
Foto: NCAA

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter