Izvor:
20.10.2016 u 13:39
0

PARTIZAN SE PROVUKAO KROZ IGLENE UŠI: Birčević poentirao u poslednjoj sekundi! (FOTO)

Partizan je veoma loše počeo meč i Ludvizburg je posle prvih pet minuta stekao dvocifrenu prednost, koja je u jednom momentu iznosila 11 poena. Ipak, posle tajm-auta Aleksandra Džikića brzo su se trgli igrači Partizana i zaigrali mnogo bolje u odbrani, a proradio je i napad. Do kraja poluvremena su uspeli da isptope prednost, a na kraju i da povedu sa dva poena razlike i prvi period igre su dobili sa 18:16.

Drugu deonicu crno-beli su počeli mnoog bolje. Odbrana je bila sve bolja, pa se igrači Ludvizburga nisu snašli i imali su svega nekoliko poena posle pet minuta igre, dok je Partizan stigao do prednosti od +8. Ipak, brzo je usledio odgovor Nemaca, koji su do pred sam kraj poluvremena imali poen razlike. Ipak, Partizan je zadržao prednost posle trojke Vanje Marinkovića u poslednjoj četvrtini.

Posle petnaestominutne pauze, Džikićevi igrači su zaigrali još bolje. Razlika je počela da raste od starta treće četvrtine, a posle mini serije Birčevića, koji je u dva napada postigap šest poena stigli su do dvocifrene razlike. Održavali su je do samog kraja, ali je Ludvizburg uspeo da smanji posle nekoliko dobrih akcija i treća četvrtina je završena rezultatom 52:46 za Partizan, iako je igra crno-belih bila takva da su zaslužili veću prednost pred početak odlučujuće četvrtine.

Partizan je u psoeldnjoj četvrtini uspeo da održava prednost od pet poena do 35. minuta, ali je onda usledila kriza u igri i nekoliko minuta nije bilo poena za crno-bele. Ludvizburg je uspeo da preokrene rezultat na 61:60, pa je Stefan Birčević pogodio veoma važnu trojku i vratio prednost.

Ipak, potom je Ludvizburg takođe uzvratio trojkom i ponovo poveo, a Ratkovica izgubio loptu posle lošeg pasa. Ostalo je 38 sekundi do kraja a Ludvizburg je imao prednost. Promašili su, ali je Ludvizburg došao do ofanzivnog skoka, pa je Partizan došao do veoma teške sitaucije na 14 sekundi pre kraja.

Ipak, Birčević je posle sjajne akcije doneo Partizanu pobedu u poslednjoj sekundi.

Telegraf.rs
Foto: Instagram/partizanbc

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter