Izvor:
11.09.2019 u 19:45
0

MEDAKOVIĆ: Otvoren teren posvećen Saši Obradoviću!

U okviru akcije "100 terena za jednu igru" večeras je na Medakoviću otvoren 79. obnovljeni košarkaški teren posvećen bivšem košarkašu, a sada treneru Monaka Saši Obradoviću.

Igralište u ovom delu Beograda, na kom je Obradović napravio prve košarkaške korake, dobilo je potpuno nov izgled, specijalnu podlogu, konstrukcije, zglobne obruče, table i tribine.

Privilegiju da prvi pokažu svoje umeće na novom terenu imali su i pioniri Crvene zvezde i Mega Bemaksa, a svoje umeće mnogobrojnoj publici pokazali su i sam Obradović, Igor Rakočević, Duško Savanović i Marko Kešelj.

Trener Monaka Saša Obradovoć istakao je da je velika čast što je dobio teren po svom imenu i u svom kraju.

"Velika čast za mene i moju karijeru. Zahvalio bih se svojoj zajednici Medaku. Ovde sam došao kada nikoga nije bilo, ni Plavog mosta ni Medaka 3. Na ovom terenu sam počinjao svoje prve korake, hvala Možartu što mi je omogućio tu veliku čast", rekao je Obradović posle otvaranja terena.

Predsednik opštine Voždovac Aleksandar Savić zahvalio se kompaniji Možart što imaju razumevanja za sve mlade ljude na Voždovcu, u gradu Beogradu i celoj Srbiji što jednom odgovornom politikom pomažu lokalne samouprave.

"Velika zahvalnost i našem Saletu Obradoviću, legendi naše košarke. Videli ste koliko je ljudi došlo da ga podrži i izrazi duboku zahvalnost za sve ono što je učinio za našu košarku. Mi ćemo ovu akciju i dalje da nastavimo u onoj meri u kojoj nam Možart izađe u susret. Još jednom hvala kompaniji koja želi da nasaa deca što više vremena provode na terenima", rekao je Savić.

Direktor kompanije Možart Borjan Popović istakao je da su obnovljeni tereni primer da košarka u Srbiji nikada neće izaći iz mode.

"Ovo je 79. igralište koje smo obnovili, čime smo se svrstali u red najvećih akcija za omasovljenje i podršku srpskog sporta. Hvala Saši što je prepoznao značaj ove akcije i što je postao deo projekta. Hvala i gospodinu Saviću i njegovom timu što su nam pomogli da sve ovo ovako lepo izgleda. Idemo do konačnog cilja, a to je da obnovimo 100. košarkaskih terena u Srbiji", rekao je Popović.

Izvor: Tanjug
Foto: Wikipedia/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter