19°C

Beograd

TRENER IGOKEE DOŽIVEO MOŽDANI UDAR: Trifunović sada u stabilnom stanju!

Nakon što je trener Igokee Aleksandar Trifunović doživio moždani udar, iz Univerzitetsko-kliničkog centra Republike Srpske u Banjaluci je potvrđeno za domaće medije da je stanje stabilno.

Za sada nije poznato kakav je bio intenzitet moždanog udara, kao i eventualne posledice, ali najvažnije je da je Trifunovićevo stanje stabilno, što je za MONDO potvrdio direktor Kliničkog centra Vlado Đajić.

- Trifunović je primljen u Urgentni centar UKC RS nešto pre 16 časova i posle dijagnostičke obrade smešten u kliniku za neurologiju, gde ostaje na daljem lečenju i praćenju - naveli su iz Kliničkom centru u Banjaluci.

U klubu iz Aleksandrovca su istakli da je Trifunović uspeo da pozove Vuka Radivojevića, dugogodišnjeg igrača a sada funkcionera Igokee, i otključa mu vrata stana, pre nego što su ga prebacili u bolnicu u Banjaluci.

Trifunović, koji ima 52 godine, pre Igokee vodio je Karšijaku Ješilgiresun, Astanu, Žalgiris, Lijetuvos Ritas, Spartak iz Sankt Peterburga, Panionios, a u tri navrata sedeo je i na klupi Crvene zvezde.
Mondo.rs
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar