Izvor:
20.09.2019 u 18:03
0

TRIFUNOVIĆU JE SADA BOLJE: Oporavak trenera Igokee odvija se prema planu!

Srpski stručnjak pre četiri dana je doživeo moždani udar, nakon kojeg je prebačen u Univerzitetsko-klinički centar u Banjaluci.

Aleksandar Trifunović smešten je na kliniku za neurologiju radi praćenja i lečenja, a njegov oporavak teče dobro i sledeće nedelje bi trebalo da bude otpušten iz bolnice, potvrđeno je MONDU.

"On je bolje i pokretan je. Sledeće nedelje trebalo bi da bude pušten na kućno lečenje", kratko je za MONDO rekao doktor Vlado Đajić, direktor UKC Banjaluka.

Trifunović je doživeo moždani udar u noći između nedelje i ponedeljka, a uspeo je da pozove Vuka Radivojevića, nekadašnjeg igrača, sada funkcionera Igokee i da mu otključa vrata svog stana.

Ekipa Igokee, koju u odsustvu Trifunovića vode pomoćni treneri Marko Barać i Žarko Milaković, u međuvremenu je otputovala u Tursku gde je u pripremnom meču savladala Bujukčekmeče rezultatom 75:73.

"Igosi" će u Turskoj odigrati još jednu utakmicu, a protivnik će im biti Karšijaka.

Novi ciklus ABA lige za klub iz Republike Srpske počinje 5. oktobra, mečom protiv Partizana u Laktašima.

Mondo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter