Izvor:
20.09.2019 u 19:48
0

RASTANAK SA CRNO-BELIMA: Pecarski menja sredinu!

Dvostruki osvajač zlatne medalje na U-18 Evropskom prvenstvu od danas definitivno može da bira novi klub.

Odlazak Marka Pecarskog (19 godina, 208 cm) iz Partizana izvestan je od pre nekoliko nedelja, a klub je u petak uveče saopštio da talentovani krilni centar više nije njegov član.

Pecarski je u redove crno-belih stigao iz Bajerna, kao veliki talenat, ali za dve sezone nije uspeo da se nametne trenerima Nenadu Čanku i Andrei Trinkijeriju.

Nije bio tu od početka Partizanovih priprema ovog leta, nakon što su i klub i on zauzeli stav da je za obe strane bolje da dođe do prekida saradnje.

"Kako je igrač izrazio nezadovoljstvo svojim statusom u timu, a stručni štab njegovim igračkim razvojem i napretkom, obavljeni su razgovori nakon kojih je došlo do današnjeg sporazuma o prekidu saradnje", piše u saopštenju trofejnog kluba.

Iako je sada daleko od nivoa na kom se očekivalo da će biti, Partizan veruje da nije isključeno da će u narednom periodu Pecarski izaći na željeni put.

Zato je u sporazum o raskidu ugovora uneta klauzula, po kojoj će crno-beli dobiti obeštećenje od 150.000 dolara u slučaju da igrač ikada potpiše ugovor sa nekim NBA klubom!

Podsećamo da je Pecarski sa reprezentacijom Srbije dva puta bio juniorski prvak Evrope, a 2018. mu je pripalo i MVP priznanje.

Mondo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter