Izvor:
28.10.2016 u 16:49
0

Pašće Pao: Napraviće haos, jer ih navijači ne simpatišu

Marko Simonović veruje da Zvezda može na gostovanju šestostrukom prvaku Evrope u Atini večeras od 21.00 da napravi još jedan podvig.

Potrošili smo se dosta. Ne postoji drugi način da se pobedi Barselona. Ali bićemo spremni za PAO i dobro ćemo ući u meč.Takav je ritam. Šta da radimo. Nema vremena za slavlje. Ako budemo slavili, u Atini može da se desi haos.– poručio je Simonović i dodao.

– Nismo mi slučajno bili u Top 8. Teško je ponoviti taj uspeh, ali teško je i nas pobediti. Ni navijači Atinjana nas nešto ne simpatišu previše. Opet, iznenadili smo Galatu, zašto ne bismo i Panatinaikos. Imamo kvalitet i srce za to. Idemo jako.

Sportskižurnal
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter