Izvor:
04.10.2019 u 06:55
0

PORAZ NA STARTU: Panatinaikos slavio protiv Zvezde!

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Panatinaikosa 87:82, u prvom kolu Evrolige.

Izabranici Milana Tomića odigrali su meč s puno oscilacija, bilo je dosta grešaka i "zeleni" su zasluženo slavili.

Aktuelni šampion Srbije imao je dosta problema pod obručem, pošto je Majkl Odžo za samo osam minuta dobio pet faulova, a Gist je dugo igrao sa četiri.

Nikola Jovanović i Boriša Simanić nisu bili registrovani za ovu utakmicu, pa je reket crveno-belih bio prilično ranjiv, pogotovo u trećoj četvrtini u kojoj je Zvezda primila 29 poena.

Najefikasniji u poraženom sastavu bio je Džejms Gist sa 22 poena i sedam skokova, dok su Beron i Perperoglu ubacili 15.

Domaćina je predvodio Nik Kalatis sa 21 poenom i sedam asistencija, dok je Dešon Tomas ubacio 18 i imao je 11 skokova.

Šampion Srbije dobro je otvorio utakmicu, Gist je bio posebno motivisan protiv nekadašnjeg tima i posle samo osam minuta na semaforu je bilo 8:17. Međutim, ulaskom druge postave crveno-beli su izgubili ritam.

PAO je napravio seriju 12:0 i Milan Tomić morao je da zatraži tajm-aut posle nekoliko minuta u drugoj četvrtini. To je dalo rezultata, igralo se koš za koš i na poluvreme se otišlo s rezultatom 37:35 za domaćina.

b92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter