Izvor:
05.11.2019 u 16:15
0

PEŠIĆ NA IZLAZNIM VRATIMA: Uprava Barselone nezadovoljna radom srpskog stručnjaka!

Trofejni srpski trener Svetislav Pešić nalazi se na izlaznim vratima Barselone, prenose španski mediji.

Prema pisanju španskog portala animozitet prema Pešiću raste iz dana u dan i gotovo svi igrači u svlačionici su protiv njega.

Kako se navodi, nisu samo košarkaši koji su i prethodne godine bili u Barsi nezadovoljni, već i novi nemaju dobar odnos sa legendarnim srpskim trenerom

– Puno je nezadovoljnih. Jedan od tih je Oriola, koji je u finalu Svetskog prvenstva zaustavio Luisa Skolu, a sada gotovo i da ne igra. Drugi poput Šmitsa ne dobijaju ni mrvice. Problem za Pešića je što je u sukobu i s onima koji najviše igraju. Jasno se na licima igrača vidi koliko su nezadovoljni Pešićem. Čak je pomalo ružno videti kakve gestikulacije radi najveća zvezda Mirotić dok Pešić daje instrukcije na tajm-autu. I nije jedini – navodi se u španskim medijima.

Barselona je u poslednjem kolu ACB lige pobedila Fuenlabradu, posle čega je Pešić zadržao košarkaše u svlačionici više od pola sata. Navodno, mnogima se nije svideo govor proslavljenog trenera, piše madridski list.

"Marka" u zaključku piše kako Pešić neće još dugo biti trener katalonskog giganta.

Ako je suditi prema licima igrača Barcelone, Pešić više nije trener. Klub je znao da opasnost od toga postoji, ali i dalje veruje Pešiću. Višemilionski projekat može propasti jer požar na vreme nije ugašen.

Pešić je Barselonu vodio od 2002. do 2004. godine, a 2018. se vratio i dobrih rezultata produžio je ugovor.

Pisanja "Marke" treba uzeti s rezervom s obzirom da se radi o "madridskoj kuhinji", i da nijedan ugledni katalonski medij nije preneo ovakve informacije.

b92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter