Izvor:
05.11.2019 u 19:17
0

EVROKUP: Ritas slavio na gostovanju Lokomotivi!

Košarkaši Ritasa su uspeli da pobede Lokomotivu u Kubanju rezultatom 87:82, u okviru 6. kola Evrokupa.

Te ekipe su se sastale u Grupi B, u koju je smešten i beogradski Partizan.

Litvanska ekipa je stigla do druge pobede u takmičenju, dok je ruski tim zabeležio i četvrti poraz.

Ritas je bolje startovao utakmicu, posle prve deonice je imao pet poena viška, ali je domaća ekipa uspela da do kraja poluvremena smanji razliku na pola koša.

Iako se činilo da Lokomotiva može da dođe do preokreta, rival je održao dobar ritam, rešio obe četvrtine drugog poluvremena u svoju korist, te obezbedio trijumf.

Najefikasniji u pobedničkom timu je bio Evaldas Kairis sa 16 poena, dodao je i šest skokova, a najbolje su ga pratili Eimantas Bendzius sa 12, Pako Krus sa 11 i Arnas Butkevičus sa 10 poena.

Odlične partije su pružili i ostali igrači, Kameron Berstou je ubacio 9 poena, a Martinas Ehodas i Dovis Bičkauskis su dodali po 8.

Na drugoj strani je bolji od ostalih bi Dmitri Kulagin sa 18 poena, ali je promašio čak sedam šuteva za tri poena.

Dvocifren učinak je zabeležio Sem Deker (16), Džoni O'Brajant je dodao 13, a Dragan Apić je, kao starter, za svega nešto više od 14 minuta na parketu upisao 12 poena i 5 skokova.

b92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter