Izvor:
07.11.2019 u 20:59
0

ČARLS DŽENKINS: Valter Tavares je imao veliki uticaj na igru Reala!

Čarls Dženkins, košarkaš Crvene zvezde, smatra da je Valter Tavares odradio veliki posao u pobedi Real Madrida u Beogradu.

– U prvom poluvremenu nismo igrali dobro, ali smo opet bili samo u zaostatku šest poena. Bili je sjajno počeo drugo poluvreme, međutim kako je utakmica tekla dalje oni su uspeli da nas uspore. Valter (Tavares) imao je veliki uticaj na igru jer je postavio dosta odličnih blokova i time pripremio dosta šuteva – rekao je Dženkins novinarima posle utakmice

– Teško je kada je Tavares u reketu. Ne možete ga isterati iz njega, samo 'sedi' i čeka. Dosta nam je otežao. Dobro smo šutirali, ali nismo tim koji se oslanjamo samo na šut s polja. Igramo dosta i unutru, a on (Tavars) nam je dosta toga otežao u unutrašnjoj igri. Imao je veliki uticaj na igru – jasan je bio Amerikanac.

Zvezda posle sedam odigranih utakmica ima skor od dve pobede i pet poraza.

b92.net
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter