Izvor:
11.11.2019 u 14:34
0

ŽENSKA KOŠARKAŠKA REPREZENTACIJA ZAPOČELA PRIPREMNE UTAKMICE: Cilj je pobeda!

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije okupila se danas u Beogradu i započela pripreme za utakmice protiv Turske i Albanije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2021. godine.

Maljkovićeva ima na raspolaganju 17 igračica, od čega 10 iz tima koji je osvojio bronzu na šampionatu u Beogradu, a izostaju samo povređene Sonja Petrović i Dragana Stanković.

Prvo nas čeka Turska. Dobili smo informaciju da definitivno Holingsvort igra za njih, da se Stouks povredila… Da li je to teža opcija ili nije? Holingsvort je jedna od najjačih centara u ženskoj košarci i Turska sa njom igra na potpuno drugačiji način. Neće biti nimalo lako, znate da uvek volim da kažem istinu, što ne znači da bežim od pobede, daleko od toga… Znači biće mnogo, mnogo neugodnije nego na prijateljskim utakmicama pred EP – izjavila je Maljković za sajt KŠ.

Utakmica između Srbije i Turske igra se u četvrtak od 17 sati u dvorani "Ranko Žeravica" na Novom Beogradu, a tri dana potom sledi duel protiv Albanije u Draču.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter