Izvor:
18.11.2019 u 16:52
0

IZ NBA U REPREZENTACIJU: Kokoškov novi selektor košarkaša Srbije

Pomoćni trener NBA ligaša Sakramenta Igor Kokoškov biće, gotovo izvesno, novi selektor košarkaša Srbije i vodiće ekipu na kvalifikacionom turniru za plasman na Olimpijske igre u Tokiju.

Kako navode Večernje novosti, pregovori sa Kokoškovom došli su do faze u kojoj se s priličnom dozom optimizma može reći da je rešenje blizu.

To je ranije juče u izjavi za portal "MaxBetsport" najavio i predsednik KŠ Predrag Danilović izjavom da će novi selektor biti poznat do kraja sledeće nedelje.

Kokoškov ima značajno i veoma uspešno selektorsko iskustvo. Sa Slovenijom je osvojio zlatnu medalju na Evrobasketu 2017, i to finalnom pobedom protiv Srbije. Sedam godina vodio je nacionalni tim Gruzije, sa kojim je bio učesnik evropskih šampionata 2011, 2013. i 2015.

Prvi je neamerički trener sa NBA titulom kao asistent u Detroitu 2004. i prvi koji je dobio šansu da bude glavni "kouč" u Finiksu prošle sezone.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva/ nba.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter