Izvor:
22.11.2019 u 19:39
0

ŠOKANTAN OBRT! Milton Palasio NIJE poginuo!

Oglasili se Bruklin Netsi.

Milton Palasio, bivši košarkaš Partizana, nije poginuo, već je živ i zdrav, saopštili su Bruklin Netsi.

Mediji su preneli da je Palasio podlegao povredama jutro nakon što je zadobio udarac od strane vozača automobila "Honda Civic".

Kanadski konzulat je navodno potvrdio identitet preminulog 41-godišnjaka koji prvobitno nije bio poznat, ali su nešto kasnije stigli demanti.

– Ovi izveštaji su netačni. Razgovarali smo sa Miltom, on je živ i zdrav – izjavio je Megan Volš, čovek zadužen za odnose sa medijima u Bruklin Netsima, kluba za čiji razvojni tim Palasio radi kao trener.

Palasio je za Partizan nastupao u sezoni 2007/08, kada je započeo karijeru u Evropi posle sedam godina provedenih u NBA ligi.

Sa crno-belima je 2008. osvojio triplu krunu i u drugom delu sezone bio jedan od boljih igrača, osvojivši i nagradu MVP meseca marta u Evroligi.

Iz Beograda se preselio u Himki gde se nije najbolje snašao, a u Partizan se vratio 2009. godine. Tada je nedugo posle potpisivanja ugovora dobio otkaz jer se nije pojavio pred ekipom na vreme.

Trenersku karijeru započeo je 2013. godine radeći kao direktor za razvoj igrača na Univerzitetu Ajdaho, a trenutno je pomoćni trener Long Ajland Netsa, ekipe koja igra u Razvojnoj ligi.

Srbija Danas
Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter