Izvor:
10.11.2016 u 16:28
0

Evroliga o uzavreloj atmosveri u Areni: Grobari su problematični, dok sa Delijama…….?

Prvi čovek EKA Đordi Bartomeu kaže da je atmosvera na utakmicama u Beogradu veoma dobra, ali i da sa navijačima Crvene zvezde nema toliko problema koliko ih je bilo sa pristalicama Partizana.

– Mislim da je Beograd na samom vrhu, uzavrela je atmosfera. Sa navijačima Crvene zvezde do sada nismo imali problema, u prošlosti smo imali nekih problema sa “Pionirom” kada je Partizan igrao tamo, ali otkad je Zvezda došla sa novim menadžmentom, nismo imali poteškoća sa navijačima. Ambijent u Beogradu potpuno je jedinstven, ne može se pronaći na mnogo mesta u Evropi, zato smo ponosni što imamo u ligi takve klubove kao što je Zvezda – zaključio je Bartomeu.

Hotsport.rs
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter