Izvor:
10.11.2016 u 20:57
0

Zvezda traži izlaz iz Kazanja: Američki super trojkaš preti crveno-belima!

Crvena zvezda u Rusiji danas u pomalo neobičnom terminu za naše navike, ali uobičajene za Rusiju, od 17 časova igra protiv Uniksa u okviru Evrolige.

Zvezda je prošle nedelje doživela poraz od Baskonije na svom parketu, ali pobedom u derbiju vratila se na pobednički kolosek i sada želi novi ‘brejk’ na strani u najjačem evropskom takmičenju.

Najveća opasnost za crveno bele biće Kit Lengford. Međutim, nije jedina opasnost po ekipu Dejana Radonjića. ovaj 23-godišnji Amerikanac koji je istinski superstar Uniksa, za koji postiže 24,8 poena po evroligaškom nastupu, uz izuzetnu preciznost sa distance, imajući u vidu da trojke pogađa sa 43,5% uspešnosti.

Ali, to što Lengford briljira, a ima i 3,8 asistencije i 4,2 skoka po meču, šutirajući za dva poena neznatno bolje nego za tri poena (43,8%), samo je jedan od izazova za beogradske crveno-bele.

Trener Dejan Radonjić zna odakle preti najveća opasnost njegovoj ekipi.

– Predvodi ih izvanredni Kit Lengford koji igra u velikoj formi, ali je i ostatak tima izuzetno kvalitetan. Sačuvali su nukleus tima iz prošle sezone u kojoj su, podsetiću, u konkurenciji klubova koji su s velikim uspehom igrali i samu završnicu Evrolige, obezbedili plasman u Evroligu kroz svoje VTB takmičenje igrajući finale sa CSKA – rekao je trener Zvezde.

Blic/Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter