Izvor:
05.12.2019 u 10:15
0

TRINKIJERI PRED MEČ PARTIZANA I MEGA BEMAKSA: Očekuje dobru košarkašku borbu!

Trener kosarkaša Partizana Andrea Trinkijeri, pred meč 10. kola ABA lige protiv Mega Bemaksa, rekao je da očekuje dobru košarkašku borbu.

"I Mega i mi smo u poziciji da nam je svaka utakmica u ABA ligi od velike važnosti i tako se za nju pripremamo. Oni su mlada ekipa, veoma talentovana, zabeležili su u prošlom kolu pobedu na način koji im, uslovno rečeno, može dati krila u nastavku takmičenja. Na nama je da ih iskontrolišemo i uvedemo u svoj ritam. Igraćemo u hali u kojoj su ispisane mnoge stranice u bogatoj istoriji Partizana i to ce nam biti dodatna inspiracija. Očekujem dobru košarku, a verujem i da će u hali biti mnogo naših navijaca", rekao je Trinkijeri za klupski sajt.

Posle devet odigranih kola u regionalnom šampionatu, crno-beli imaju učinak od šest pobeda i tri poraza, dok ekipa Mege ima skor od 2-7.

Kapiten Novica Veličković istakao je da se raduje igranju u Hali sportova "Ranko Žeravica".

"Raduje me što ćemo ponovo igrati u ovoj hali, makar i kao gosti. Svi znamo šta za Partizan ona znači i kakvu emotivnu vrednost ima. Čeka nas Mega, tim koji je uvek u svom sastavu ima dosta talentovanih igrača i ti se igrači razvijaju iz utakmice u utakmicu i igraju sve bolje. Naš zadatak je da iskoristimo naše prednosti i sprečimo ih da se rastrče i igraju na način koji im odgovara", izjavio je Veličković.

Utakmica između košarkaša Mege i Partizana igra se sutra od 20 sati u Hali sportova "Ranko Žeravica".

Tanjug.rs
Foto: kks

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter