Izvor:
06.12.2019 u 19:56
0

„ORAO“ SE PRIZEMLJIO Na BOLOVANJU još najmanje 2 nedelje!

Nemanja je tokom utakmice protiv Crvene zvezde prijavio povredu u levoj nozi. Njegovo stanje će biti ponovo procenjeno za 15 dana – kažu u milanskoj Olimpiji.

Košarkaški klub Milano saopštio je da će se za 15 dana znati kolika pauza zbog povrede čeka srpskog košarkaša Nemanju Nedovića.

Tokom evroligaške utakmice protiv beogradske Crvene zvezde Nemanja Nedović je prijavio povredu u levoj nozi. Njegovo stanje će biti ponovo procenjeno za 15 dana – navodi se u saopštenju italijanskog kluba.

Nedović se povredio tokom prvog poluvremena jučerašnje utakmice protiv Zvezde. On je u prvom poluvremenu postigao šest poena, ali se u drugom nije vraćao na parket.

Podsetimo, leto bez reprezentativnih obaveza Nedović je iskoristio kako bi hirurškom intervencijom otklonio probleme sa kolenom, a ove sezone u proseku je beležio 11,3 poena na 13 odigranih utakmica u Evroligi i italijanskom prvenstvu.

Novosti.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter