Izvor:
07.12.2019 u 02:46
0

OBRADOVIĆ U ŽUSTROJ RASPRAVI SA SLOVENSKIM ARBITROM: U jednom trenutku i opsovao!

Košarkaši Fenerbahčea pobedili su u izuzetno uzbudljivom meču protiv Albe iz Berlina. Utakmica je završena rezultatom 107:102 nakon odigranog proužetka, a u finišu četvrte četvrtine, domaća ekipa je ispustila veliku prednost što je posebno naljutilo Željka Obradovića.

Prethodno su iskusnog trenera iznervirale sudije, odnosno odluka da se Nandu de Kolou dosudi greška u koracima.

Pri rezultatu 88:85 za Fenerbahče, francuski košarkaš je u borbi za loptu završio na parketu, zatim je i ustao, što po pravilima nije dozvoljeno. Sudije su dosudile grešku u koracima, a reakcije Obradovića nisu izostale. Srbin je brzo ušao u žustru raspravu sa Sašom Petekom, slovenskim arbitrom, boja u licu mu se drastično promenila, što je karakteristično za njega. U jednom trenutku, Obradović je i opsovao, a sa usana je moglo da se pročita "j***te".

Nakon toga, novi stres trofejnom treneru, obezbedili su košarkaši Fenerbahčea. Nakon slobodnih bacanja Gifija, Alba je došla do ofanzivnog skoka, nakon kojeg je Sikma doneo produžetak.

Ceo događaj, sa klupe su posmatrali Vladimir Štimac i Nikola Kalinić koji je zbog nedavne povrede nosio zaštitnu masku.

Ipak, tamo je turska ekipa bila bolja, pa je ova noć za Željka Obradovića postala makar malo lakša.

Izvor: Blic
Foto: eurohoops.net/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter