Izvor:
12.11.2016 u 19:35
0

Ispijanje Cedevite: Jaki su, ali je to sasvim obična utakmica za crno-bele!

Trener košarkaša Partizana Aleksandar Džikić rekao je da je predstojeća utakmica sa Cedevitom "kao i svaka druga", odnosno da donosi i odnosi isti broj bodova kao i druge.

– To je utakmica kao i svaka druga: svaka je važna i svaka donosi i odnosi isti broj bodova. Tako razmišljamo od početka i to se neće menjati – rekao je Džikić.

Partizan je trenutno treći na tabeli, sa šest pobeda iz osam kola, dok je Cedevita četvrta sa jednim porazom više.

– Cedevita je vrlo ozbiljan tim, sa potpunom logističkom podrškom na svakom nivou i fenomenalnim uslovima rada i sa mogućnostima poboljšavanja tima kada je to potrebno, što smo već videli. To je sasvim jasan pokazatelj šta im je cilj u ABA ligi ove sezone. Oni imaju evroligaški sastav, uz Crvenu zvezdu najjači u ligi – rekao je Džikić.

– Nama bi mnogo pomogao pun Pionir i podrška svih. Igračima to mnogo znači – rekao je Džikić.

Utakmica Partizan – Cedevita igra se u subotu od 21.00.

Rts.rs
Foto:facebook/KK Partizan

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter