Izvor:
06.01.2017 u 16:12
0

Teodosić otkrio: Evo pod kojim uslovima će doći u Zvezdu!

Najbolji košarkaš Evrope ističe da bi voleo da jednog dana obuče dres voljenog kluba, ali…

Nije tajna da je Miloš Teodosić veliki navijač Crvene zvezde i da mu je želja da jednog dana obuče njen dres i tako ispuni dečački san. To je i sam nekoliko puta izjavio, a navijači Zvezde s nestrpljenjem se pitaju kada bi to moglo da bude.

Najveći optimisti idu dotle da čak maštaju i da bi to moglo da bude sledeće sezone, kako bi Zvezda mogla da napadne trofej Evrolige kada fajnal for bude održan u Beogradu. Jasno je da je to nerealno, a to se jasno izražava i kroz njegovu izjavu.

Na pitanje koliko je realno da zaista obuče dres Zvezde, Teodosić je odgovorio da za to postoji jedan uslov.

Neću od toga da pravim špansku seriju. Rekao sam jednom i ništa se nije promenilo. Želim da obučem dres Zvezde, moj jedini ”uslov” je da se u tom trenutku karijere osećam zdravo i spremno da zaista pomognem klubu, a ne samo da budem maskota na terenu – istakao je Teodosić.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter