Izvor:
25.01.2017 u 00:03
0

Sve je spremno za novu Zvezdinu bitku: Osetite atmosferu iz Vitorije! (video)

Ukoliko vas interesuje kako izgledaju pripreme Crvene zvezde pred meč sa Baskonijom (21.30), možete pogledati na snimku. Takođe, tu su i izjave trenera domaćeg tima Sita Alonsa, kao i Jake Blažiča, ali i Milka Bjelice koji je bivši igrač španskog tima.

Možete da zavirite i na trening Zvezde, ali i da poslušate šta o svemu kaže novinar iz Baskije Načo Mendaza.

Sito Alonso kaže da je Zvezda najteži protivnik u ovom momentu.
"Zvezda je najbolji tim u Evroligi trenutno. Igraju veoma dobro, posebno u odbrani. Brane se s velikim svih 40 minuta. Pobedili su velike timove. Moramo da odigramo jako dobro da bi savladali Zvezdu", rekao je Alonso.

Novinar Načo Mendaza ističe da je ova utakmica izuzetno važna za obe ekipe.
"Jako važna utakmica za oba tima, Baskonija dolazi iz dva veoma loša meča i poraza. Moraju da se vrate na put pobeda. Da potvrde da su tim koji želi da ostane u plej-of poziciji. U prva četiri mesta na tabeli. Zvezda s druge strane dolaze iz pet vezanih pobeda. Biće jako zanimljivo jer oba tima dolaze iz različitih situacija. Radonjić radi odličan posao sa ovim mladim timom, izgubio je neke važne igrače letos".

Jaka Blažič je dodao da nije iznenađen rezultatima Zvezde.
"Nisam iznenađen jer je jezgro tima tu već par godina. Sa istim trenerom. Sistem je isti godinama. Jaka odbrana, a u napadu taktički jako dobro sa šutevima u poslednjim sekundama napada. Aplauz koji sam dobio u Begradu je poseban, iskreno nisam ga očekivao. Veoma lepo sa njihove strane, što pamte šta sam uradio. Biće ovo teška utakmica za mene protiv mog bivšeg kluba".

Novinarima je posebno zanimljiv bio Milko Bjelica, bivši košarkaš Baskonije.
"Ove godine igramo odlično, posebno u poslednje vreme. Igramo zaista odlično poslednjih pet, šest utakmica. U dobroj smo formi. Zaslužujemo ovo mesto gde smo sada. Sećam se vremena koje sam proveo u Vitorjiji, lep grad, fantastični ljudi".

U analizi meča ističe se i jako dobar domaći teren Baskonije, ali i da će Andrea Barnjanibiti veoma važan za ovu utakmicu. Vraća se posle povrede i dosta će zavisiti koliko će dobro Italijan igrati. Tu je i faktor snage i svežine zbog ovako teškog rasporeda.

Navodi se da je Zvezda u prošlosti dobijala u ovom gradu, ali da će ovo biti drugačija utakmica i da je Baskonija lako slavila u Beogradu.

Jedno je sigurno, čeka nas odlična utakmica.

Mozzartsport
Video: Youtube/ VTV Gasteiz
Foto: Youtube/Printskrin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter