Izvor:
17.05.2016 u 21:19
0

TRI NA TRI: Za vikend u Beogradu tradicionalni turnir u basketu!

Tradicionalni turnir u uličnom basketu "City basket 3 na 3" biće održan ovog vikenda u Beogradu, kada će najbolji beogradski košarkaši moći da demonstriraju svoju veštinu i pokušaju da budu najbolji od 64 ekipe.

Turnir se igra u subotu i nedelju, 21. i 22. maja, ispred šoping mola "Delta City" na Novom Beogradu, a učešće je besplatno za sve zainteresovane.

Za razliku od prethodnih godina, ovoga puta tokom dva dana takmičenja biće održan jedan turnir sa 64 ekipe koje će se po kup sistemu boriti za titulu najboljeg.

Prvog dana takmičenja predviđene su dva kruga kvalifikacija, dok će u nedelju 16 najboljih ekipa odlučivati koja trojka igra najbolji basket u Beogradu.

Timovi mogu da prijave maksimalno četiri igrača, trojicu na terenu i jednu rezervu.

Tanjug
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter