Izvor:
13.02.2017 u 06:45
0

NEDOVIĆ NESTVARNOM PARTIJOM UNIŠTIO REAL: Srbi ovog vikenda dominirali u ACB LIGI! (VIDEO)

Pored Luke Bogdanovića i srpski košarkaši Nemanja Nedović i Stevan Jelovac obeležili su 20. kolo Endesa lige.

Unikaha je bila bolja od Reala i pred svojim navijačima slavila 82:78, a najefikasniji je bio Nemanja Nedović. Srpski košarkaš meč je završio sa 25 poena za 26 minuta na parketu uz izvanrednih 50 odsto šuta i za dva i za tri – 4/8 i 4/8.

Uz to, sa linije penala bio je nepogrešiv kada se ušlo u penal završnicu. Srpski reprezentativac na sve to dodao je pet asistencija i dve uhvaćene lopte.
Džef Bruks je dodao 16, Adam Vačjunski ubacio je 11 a deset je postigao Alberto Dijaz. Dejan Musli meč je završio sa šest poena.

Iako je Valensija deklasirala Saragosu sa 100-67, a poraženom sastavu istakao se Stevan Jelovac koji je bio raspoložen sa 20 poena i šest skokova koji je meč počeo sa klupe.

U preostalim mečevima ekipa Barselone bila je bolja od Manrese rezultatom 92-72, a najefikasniji bio je Erikson sa 21 poenom.

U poraženom sastavu Sagz je dodao 14, dok su bivši igrači Partizana Petar Aranitović i Aleksandar Cvetković meč završili sa deset, odnosno četiri poena.

U duleu između Bilbaa i Fuanlebrade koji je završen pobedom domaćina – 82:76 srpski internacionalac Dejan Todorović postigao je deset poena, dok je najefikasniji bio Bamfrot sa 15. Nekadašni reprzentativac Srbije Ivan Paunić upisao je osam poena.

Ekipa Estudijantesa slavila je na gostovanju Real Betisu sa 73-77, dok je Baskonija je savladala Obradoiro 87:86.

B92
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter