Izvor:
19.03.2017 u 16:41
0

HAOS U PODGORICI: Igrač Mornara napao bugarske košarkašice! (VIDEO)

Košarkašice Budućnosti oprostile su se od titule u Regionalnoj ligi, jer je u pravoj drami i treći put u sezoni izgubile od Beroea sa 66:64, međutim senku da ovaj duel bacio je incident koji se dogodio po završetku meča.

Incident se dogodio po završetku meča kada je Marko Mugoša, košarkaš Mornara i sin alfe i omege Budućnosti Miomira Mugoše, i brat kapitena 'vučica' Ivane Mugoše, krenuo je da se obračuna sa igračicama i navijačima bugarskog kluba.

U toj nameri mu je pomagao Petra Đuknić, čovek blizak Budućnosti, koji je nekoliko puta udario navijače i predsednika Beroea, a još jedan momak im je pritrčao da se razračuna sa Amerikankama u dresu bugarskog kluba.

Zakazalo je i obezbeđenje čiji su pripadnici gledali samo kako da sklone Bugare sa parketa, ali ne i da iz dvorane izvedu Marka Mugošu, koji je sve vreme stajao uz ivicu terena i prigovarao sudijama.

Ovaj incident možete pogledati na snimku od 1:37,12.

Pogledajte:

Kurir
Foto: Youtube/VMBA

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter