Izvor:
21.03.2017 u 22:08
0

OGLASIO SE DUŠKO VUJOŠEVIĆ: Evo pod kojim uslovima će biti selektor BiH!

Košarkaški stručnjak Duško Vujošević javio se iz Francuske i za bosanske medije komentarisao spekulacije o mogućem preuzimanju BiH reprezentacije.

Kako prenose bosanki meidji, proslavljeni trener koji trenutno radi u francuskom Limožu navodno je novi selektor BiH reprezentacije.

Duško Vujišević je potvrdio da postoje pregovori, ali da još uvek nije odlučio da sedi na klupi 'zmajeva', mada se čini da je dogovor jako blizu.

"Ne, nije istina da sam novi selektor Bih reprezentacije, ali je istina da smo u kontaktu i nije isključeno da to postanem. Želim li sedim na klupi BiH reprezentacije? Pod određenim uslovima – da", rekao je Vujošević za bosnakse medije je dodao.

"Ne mogu samo tako sesti na klupu. Moraju se utvrditi neke stvari, mora se riješiti logistika, pa tek onda možemo da radimo. Ali, potvrđujem, u pregovorima smo i postoje realne šanse da postanem selektor, ali još ništa nije potvrđeno i ne treba nigde žuriti".

Vujošević smatra da je BiH zemlja koja je oduvek imala košarkaške talente.

"Glavne zvezde BiH reprezentacije su Mirza Teletović i Jusuf Nurkić, ali postoji dosta kvalitetnih igrača, pa na kraju krajeva, tu su kadeti koji su bili prvaci Evrope i tu ima sjajnih momaka. Bosna je uvek bila zemlja košarkaških talenata", istakao je Vujošević.

sportsport.ba
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter