Izvor:
01.04.2017 u 16:18
0

Nikola Jokić: Tripl-dabl? Kako god, izgubili smo! (VIDEO)

Nikola Jokić želi da pobeđuje, pa je bio apsolutno hladan na konstataciju novinara da je ostvario još jedan tripl-dabl ove sezone.

Trećim porazom u nizu, petom u poslednjih sedam utakmica, Nagetsi su ostali na minimalnim šansama da se domognu plej-ofa, jer zaostaju dve pobede za osmoplasiranim Portlandom.

– Vodili smo, ali su oni počeli da pogađaju trojke, otvorili poslednji period serijom 12:0, ušli u momentum, navijači su poludeli, a tada ih je bilo teško pratiti. Teško je zaustaviti tim kada tako počne da pogađa teške šuteve. Igrali smo dobro odbranu, ali nismo bili na pravim mestima u pravo vreme – rekao je Jokić.

Jokić je šesti put u sezoni imaju dvocifren učinak u tri statističke kategorije (26p, 13sk, 10as), ali je Denver poražen od Šarlota 122:114.

– Kako god, izgubili smo utakmicu. Ne razmišljamo o drugim ekipama, samo o sebi, samo smo mi bitni. Tako će biti do kraja – dodao je srpski košarkaš.

b92.net
Foto: zoutube/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter