Izvor:
03.04.2017 u 21:44
0

Jović otputovao u Minhen: ZVEZDA MORA BEZ NJEGA U MEČEVIMA SEZONE!

Košarkaški klub Crvena zvezda obavestila je javnost da je prvotimac kluba Stefan Jović, otputovao u ponedeljak u Nemačku, gde će u narednih nekoliko dana obaviti dodatne detaljne preglede i sprovesti, ukoliko to bude bilo potrebno, dodatnu terapiju kako bi sanirao i ubrzo povratak od povrede leđa koja ga muči već dva meseca.

Jović je otputovao u Minhen, gde će ga na jednoj od najpoznatijih kinika pregledati tim lekara predvođen doktorom Johenom Hanom. To znači da će crveno-beli protiv Budućnosti u majstorici polufinala plej-ofa ABA lige, i duelu sa Darušafakom u poslednjem kolu Evrolige.

Zvezda se takođe zahvalila aktuelnom selektoru reprezentacije Srbije Aleksandru Đorđeviću koji je predložio pregled u Minhenu, kao i menadžeru Stefana Jovića, gospodinu Aleksandru Raškoviću koji je organizovao put u Nemačku gde će igrač biti pregledan, i podvrgnut posebnoj vrsti terapije, u cilju bržeg oporavka.

Jović je otišao Minhen kod jednog od najboljih doktora za tu vrstu povrede. Zahvalio bih se na pomoći treneru Bajerna i selektoru reprezentacije Srbije Saši Ðorđevicu, kao i Svetislavu i Marku Pešiću. Nadam se da će Stefan u nekom trenutku biti od pomoći -, poručio je Dejan Radonjić.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter