Izvor:
05.04.2017 u 14:49
0

SKANDALOZNO: Američka novinarka pitala navijača sa šahovnicom da li je to srpska zastava, on nazvao Jokića četnikom!?

Na utakmici u Nju Orleansu, gde je Denver našeg Nikole Jokića trijumfovao sa 131:134 uz odlično izdanje mladog srpskog centra, na tribinama je zabeležen jedan zanimljiv detalj. Koji se pretvorio u pravi skandal.

Iako u ekipi domaćih Pelikana nema hrvatskih internacionalaca, jedan od gledalaca je na tribine došao – sa hrvatskom šahovnicom. Novinarka iz Denvera, koja prati nastupe Nagetsa, pomislila je da je u pitanju navijač iz Srbije koji je tu zbog Nikole Jokića, pa je rešila da mu priđe.

Kada je postavila pitanje o Jokiću, a pojedine američke kolege nasmejale su se tom njenom potezu, od momka koji je očigledno došao da bi provocirao našeg mladog centra, mogla je da čuje "da je to srpska zastava", ali i da čuje nekoliko uvreda koje nije razumela. Reči "Nikola je četnik", njoj nisu ništa značile, a izazvale su pravi gnev naših ljubitelja košarke, ali i američkih koji su shvatili da se radi o provokatoru, koji se smestio tačno iza klupe Nagetsa.

Nikola Jokić je zahvaljujući sjajnim partijama (i) u svojoj drugoj NBA sezoni zaludeo američku košarkašku javnost, koja će, verujemo, uskoro bez problema razlikovati srpsku trobojku od drugih zastava, pa će i ovakve scene biti izbegnute.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter