Izvor:
13.04.2017 u 17:40
0

RASPAD ŠAMPIONSKOG TIMA NA POMOLU: Da li Lazić i Gudurić idu iz Zvezde?

Usred finala ABA lige, pred treći meč sa Cedevitom protiv koje vodi sa 2:0 u seriji koja se igra na tri pobede, košarkaški klub Crvena zvezda susreo sa sa pravom poplavom informacija o tome da njegovi važni igrači "sigurno napuštaju klub".

Španski, potom turski, ali i ne mali broj grčkih i italijanskih medija, počeli su da se od utorka utrkuju sa informacijama gde će koji Zvezdin košarkaš da nastavi karijeru.

"Gudurića čeka Real!", "Barsa odabrala Lazića" i slični naslovi pojavili su se širom Starog kontinenta, a svaku dilemu otklonio je jedan od najuticajnijih košarkaških menadžera na svetu, Miško Ražnatović, koji i zastupa interese pomenuta dva Zvezdina igrača.

"Sve informacije koje se volšebno pojavljuju baš u toku finalne serije, o navodnim prelascima naših klijenata iz Crvene zvezde, nisu vredne komentara! Lazić, Gudurić, kao i ostali, imaju sjajnu sezonu i sigurno će biti dosta interesa, ali do sada nikakvih razgovora nije bilo. Više (je) nego rano (za to)", poručio je Ražnatović putem Tvitera.

Posle dve beogradske pobede nad Cedevitom, Crvena zvezda ovog četvrtka u Zagrebu od 19 sati igra treći meč finalne serije. Pobedi li, odbraniće regionalni tron i steći pravo da i naredne sezone nastupa u Evroligi. Izgubi li, na isti teren zagrebačkog Doma sportova, izaći će 24 sata kasnije, u utakmici broj četiri. A ako dođe do majstorice, ona bi se u istom tereminu, u sedam uveče, igrala u nedelju u Beogradu.

Podsetimo, u ovom trenutku trijumf u ABA ligi jedini je način da neki tim sa prostora bivše Jugoslavije nastupi u Evroligi, otuda i važnost beogradsko-zagrebačkih duela Zvezde i Cedevite, ali i reakcija Ražnatovića na brojne vesti o "sigurnim transferima".

Izvor: Blic
Foto: Facebook/KK Crvena Zvezda

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter